Eigen verhaal, over afslanken met bewegen wandelen en uitgebalanceerde voeding em doorzetten

Eigen verhaal... Jolande

met.. Herbalife.. en.. Wandel jeFit


31 juli 2015.. Ik ben Jolande en ben 52 jaar. Halverwege maart 2015 van dit jaar kreeg ik last van een te hoge bloeddruk, medicijnen van de huisarts en het advies om af te slanken i.v.m met overgewicht. Met een lengte van 1.59 was mijn gewicht van 78 kg gewoon teveel. Ik had een buikomvang van 114 cm
Ik besloot serieus af te gaan afvallen en heb een knop omgezet en ben aan de slag gegaan met de Herbalife producten. Tevens ben ik meer gaan bewegen. Ik ben gaan lopen (stevig wandelen) en in het begin kwam ik tot een half uur en Aad (Wijntjes) gaf mij het advies om dat door te trekken naar een uur. Dat is me van lieverlee gelukt en ik begon me steeds beter te voelen. Het gevoel na zo’n uur lopen geeft zoveel voldoening en is verslavend. Heerlijk wandelend je hoofd leegmaken in de natuur. Half juni ging ik naar de huisarts i.v.m duizelingen die ik af en toe nog had. De huisarts heeft toen mijn bloeddruk gemeten en die was keurig netjes. Ik werd gewogen en was 8 kilo afgevallen!! Wat was ik blij!! Nog blijer was ik met het feit dat de huisarts me zei dat ik met de medicijnen mocht stoppen. ”Kijk maar hoe je je zonder voelt, je bent immers ook al wat afgeslankt. Na het stoppen van de bloeddruk verlagers voelde ik me beter. Vandaag vrijdag 31 juli moest ik weer op controle en was mijn bloeddruk weer prima én………was ik weer wat afgevallen. In totaal nu 10,5 kg en 15 cm buikomvang.. Ik ben er super blij mee en voel mij heerlijk.
Jolande


Eigen verhaal van een wandelaarster.

Wandelen en bewegen als therapie
September 2014..Een paar jaar geleden belande ik vanwege mijn rug in de WAO. Ik volgde toen al de Wandel jeFit training bij Aad Wijntjes, want mijn mobiliteit was flink afgenomen en mijn onzekerheid werd alleen maar groter. Helaas, kon ik dat ook niet meer volhouden zodat ik moest afhaken. Naast mijn burn out kreeg ik ook nog eens een depressie. Ik zat thuis, had nergens geen zin meer in en voelde me steeds onzekerder worden. Er was voor mij een ding duidelijk, weer gaan lopen en bewegen in de natuur! Eruit halen wat er nog in zit. Bij Aad vond ik gehoor , hij startte eind juli 2014 met een paar mensen, die ieder hun eigen beperkingen hebben, wandelen en bewegen in de natuur, vooral dit laatste is voor mij heel belangrijk. Ik ben nu ruim 2 manden verder en begin me een ander mens te voelen, de pijn is niet weg, maar mijn kwaliteit van leven gaat vooruit en iedere week kijk ik uit naar dit uurtje.Het is ontspannend, gezellig en goed voor lichaam en geest! Ik kan het iedereen aanbevelen die nog kan wandelen en met een beperking te maken heeft, wat dat ook mag zijn.
Een wandelaarster.
  print