Een volwaardig tussendoortje tijdens of na het wandelen - bewegen

Herbalife proteļne-repen
Herbalife Proteļnerepen zijn een heerlijk, evenwichtig tussendoortje. Elke Herbalife proteļnereep bevat ongeveer 140 calorieėn* en bijna 10 g hoogwaardige zuivelproteļne, wat kan helpen bij het opbouwen van spiermassa. Het vergroten van spiermassa van uw lichaam kan bijdragen aan een verhoogd metabolisme..vergelijking met andere reepjes
• Ongeveer 140 kcal per reep, wat minder is dan in veel gangbare chocoladerepen
• Een uitgebalanceerde combinatie van 10 g proteļne en 15 g koolhydraten
• 10 g proteļne helpt u magere spiermassa op te bouwen
• Rijk aan vitaminen B1, B2, B6, vitamine E en pantotheenzuur
• Verkrijgbaar in de heerlijke smaken chocolade-pinda, vanille-amandel en citroen
reepjes
Een ervaring van een vrouw die wilt afslanken
Ik had het niet verwacht, maar de repen smaken werkelijk bijzonder goed. Mijn favoriet is de vanilleamandel - ‘s Morgens ontbijt ik met een volwaardige Herbalife shake met water en fruit erin. Tussendoor neem ik een appeltje en tussen de middag neem ik dikwijls een Herbalife shake en soms brood. ‘s’Middags neem ik een reepje in 3 stukjes gesneden als tussendoortje. De repen smaken supergoed en geven me een soort van energie-kick. Oh maar echt, nu kan me een leven zonder deze tussendoortjes niet meer voorstellen. Dag vette ongezonde chocoladereep bij de thee en welkom heerlijke Herbalife Proteļnereep. Het is bijzonder, maar wat voel ik me fit sinds ik Herbalife consumeer. (Anneke)

Ze zijn niet meer weg te denken de "snoepjes" na het wandelen en bewegen. Samen met kofie - thee - herstel drankjes een rustmoment na inspanning.

Te verkrijgen via SPAL in een doos van 14 of per stuk.

stukjes reep
  print