Herbalifeline® Essentiele vetzuren

Herbalifeline® Essentiele vetzuren
Herbalifeline® Max is een voedingssupplement, rijk aan Omega-3 essentiële vetzuren EPA en DHA, welke bijdragen aan een normale functie van het hart, alsmede het behoud van normale bloeddruk en bloedtriglyceride niveaus. DHA draagt ook bij aan het behoud van een normale hersenfunctie en zicht.
Visolie is duurzaam geproduceerd en geaccrediteerd door Friend of the Sea Geen nasmaak dankzij essentiële oliën uit tijm en pepermunt Alle ingrediënten van Herbalifeline® Max zijn ingekapseld met een vegetarische gelcapsule.
Belangrijkste voordelen:
•EPA en DHA dragen bij aan de normale functie van het hart* (1 capsule)
•DHA draagt bij aan het behoud van normale hersenfuncties** (1 capsule)
•DHA draagt bij aan het behoud van normaal zicht** (1 capsule)
•EPA en DHA dragen bij aan het behoud van normale bloed triglyceride niveaus *** (4 capsules)
•EPA en DHA dragen bij aan het behoud van een normale bloeddruk **** (5 capsules)


Wat doet visolie voor je hersenen?
Het gewicht van de hersenen bestaat voor ruim de helft uit vetzuren. Omega-3 vetzuren, en vooral de omega-3 vetzuren DHA en EPA, zijn hiervan een belangrijk onderdeel. Ze zorgen onder andere voor de regulatie van ons leer - denk en spraakvermogen, de motoriek, het geheugen, de stemming en ons gedrag. Inname van een ruime hoeveelheid omega-3 verzuren zorgt ervoor dat zenuwcellen hun signalen beter door kunnen geven. Ook kinderen hebben baat bij voldoende visolie. Het bevordert namelijk de groei van de hersenen, wat weer resulteert in een beter geheugen, concentratie en betere leerprestaties. Voor kinderen en volwassenen die minder dan twee keer per week vis eten is een visoliesupplement aan te bevelen... lees ook
Visvetzuur DHA speelt belangrijke rol bij Parkinson en Alzheimer
Begrijpen hoe essentiële vetzuren werken kan helpen bij de effectieve behandeling van aandoeningen als een beroerte, de ziekte van Alzheimer of Parkinson en leeftijdsgerelateerde oog- en zenuwaandoeningen. Dit blijkt uit een review van onderzoekers aan de LSU Health New Orleans School of Medicine in New Orleans, Louisiana.
Docosahexaeen-zuur (DHA), een essentieel omega-3-vetzuur, produceert de signaalstoffen eicosanoïden als reactie op disbalans van de homeostase in de lichaamscellen. Deze disbalans kan bijvoorbeeld zijn veroorzaakt door letsel of ziekte. Neuroprotectine (NDP1) is een signaalstof, ontdekt op het onderzoekslab van Bazan, die neuronen beschermt en de werking van genen in de ogen en hersenen regelt.

Voldoende visvetzuren in vroeg stadium
Voor een effectieve behandeling blijkt het belangrijk dat behandeling met DHA in het eerste stadium van de ziekte plaatsvindt. De Gezondheidsraad adviseert volwassenen om per dag 200 milligram omega 3-vetzuren uit vis binnen te krijgen. Deze aanbeveling kan worden gehaald door per week een portie vis te eten, bij voorkeur vette vis, zoals haring of zalm. Dit onderzoek toont de effecten van het essentiële vetzuur DHA en de afgeleide signaalstof NPD1 op het gebied van de werking van genen. Het onderzoek is gepubliceerd in het vaktijdschrift Journal of Biological Chemistry.
  print