Liftoff is een bruisende energiedrank, die een vitaliteitsboots geeft wanneer u dat wenst.Met een exclusieve energieke mix van taurine,guarana en cafeïne, helpt Liftoff™ u wakker, helder en alert teblijven!

"LIFTOFF" bruisende energiedrank.
Liftoff is een bruisende energiedrank, die een vitaliteitsboots geeft wanneer u dat wenst.
Met een exclusieve energieke mix van taurine,guarana en cafeïne, helpt Liftoff™ u wakker, helder en alert teblijven!
Liftoff™ is een voedzame energiedrank zonder toegevoegde suiker en arm aan calorieën. Het bevat cafeïne zodat u fris en alert kunt blijven. Ook helpt het u om gericht bezig te zijn en u beter te concentreren.
Liftoff™ bevat taurine, een niet essentieel aminozuur dat helpt om vermoeidheid te bestrijden, vitamines B6 en B12 voor de energieproductie en vitamine C, dat bekend is om de voordelen die het biedt als antioxidant.

liftoff_samen
Stress en vermoeidheid zorgen er vaak voor dat we suikerhoudend, calorierijk voedsel en drank tot ons nemen. Hydrateer uw lichaam en geef het een energieke boost met LiftOff, een energiedrank laag in calorieën, maar met 100% van uw ADH B-vitaminen (B1, B2, B3, pantotheenzuur, B6, biotine) en vitamine C.
Probeer beide heerlijke smaken - Sinaasappel en Citroen - voor een onmiddellijke kick en een extra stoot energie, overal en telkens als u die nodig hebt. Liftoff™ is verkrijgbaar in handige pakjes in zakformaat, ideaal voor onderweg
Voedingswaarde per tablet.
Aanbevolen gebruik
Energie:
Eiwitten:
Koolhydraten:
Vet:
Vitamine C:
Vitamine B1:
Vitamine B2:
Vitamine B3:
Vitamine B6:
Vitamine B12:
Biotine
Pantotheenzuur:
Natrium:
9,3 kcal
0 gr
0,37 gr
0 gr
60 mg
1,4 mg
1,6 mg
18 mg
20 mg
1,0
0,150
6,0 mg
0,31 gr
Los een (1) bruistablet op in 250 tot 500ml water (bidon) e.e.a. afhankelijk van u voorkeursmaak en sterkte.


Gebruik Liftoff tijdens het sporten, in de auto, tijdens en op school, tijdens uw werkzaamheden. Zet een kan / fles met Liftoff op tafel bij besprekingen en vergaderingen. Maak van Liftoff uw standaard fris-energie drankje.

Voor nog meer informatie / gegevens
Voor een proeftablet(en) neem contact ..met
  print