Wijzigingen wandelen buiten in groepsverband betreffende corona

nieuwsbrief 2020 - 44
website www.stichtingspal.nl
aanmelden
En nu verder en meer. A.s woensdag 28 okt. weer starten met de Wandel jeFit groep van 09.30 uur.
Verzamelen om 09.20 op het plein van het Lokaal. Komen als je Gezond bent. Ook met verzamelen ruime afstand. Naam en kleur groepjes worden genoteerd. De gekleurde groepjes blijven bij elkaar en op ruime afstand. Onderling in de groepjes ook afstand. Geen mengeling van kleuren in de groepjes. Na afloop bij een eventuele koffiedrink moment ook de lintjes omhouden en als groep bij elkaar blijven en onderling op 1.5 meter.

Voor de donderdagmorgen en zondagmorgen groepen van resp. 09.30 en 10.00 uur, nog geen goede oplossing hoe dit veilig en zonder mogelijke handhaving kan in een wandeltocht van A naar B met meerdere 4 personen groepjes.?
Dus nog geen wandelingen van A naar B voor deze groepen.
22 oktober 2020. Na goedkeuring van het gewijzigde Plan van Aanpak is het wandelen in groepjes van 4 met de Wandel jeFit extra groep van SPAL uitgevoerd. En... heel goed verlopen. Twee groepjes van 3 met gekleurde partijlintjes om, hebben ruim een uur een actief wandel programma uitgevoerd. Ruime afstand van elkaar en van de groepen. Ook met het koffie drinken buiten in het Lokaal, de twee groepen gescheiden en deelnemers uit elkaar. En.... ze vonden het heel leuk en gezellig. Klik op de foto's
17 oktober 2020. Er zijn wat meer duidelijkheden betreffende het buiten sporten in groepjes van max 4 personen en dat geeft meer mogelijkheden om toch wat te doen. Het wandelen van A naar B is ondanks kleine groepjes van 4 personen niet te doen. Bij oversteken - naar en ander pad gaan, dan komen de groepjes toch te dicht bij elkaar en vermengen ze zich, zeker als er 2 of meer groepjes van 4 zijn.
Een andere optie om wandelend actief te zijn is.
Met groepjes van max 4 - ieder groepje een eigen kleur shirt of lintje / hesje - op een open veld - parkeerplaats - gras gebied langs de Oude Maas, wandel gerelateerde activiteiten te doen op 1.5 meter afstand van elkaar, een soort wandel-bootcamp.
Groepjes kunnen dan ruim genoeg uit elkaar blijven en toch actief wandelen. groepjes mengen zich niet
13 oktober 2020. Aan gescherpte Corona regels.
Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen en het aantal reisbewegingen te reduceren en zo het corona een halt toe te roepen, zijn er nieuwe maatregelen voor sport en bewegen zo-ook voor onze wandelactiviteiten.
Wij zullen tot verdere mededelingen niet in groepsverband wandelen. Dus geen georganiseerde wandelingen vanaf het Lokaal. Vervelend maar helaas.
Het wandelen in groepsverband gaat goed. Daar waar het kan 1,5 meter naast elkaar en anders 1.5 meter achter elkaar en aan de RECHTER kant van de weg, meegaan met alle anderen weggebruikers. VEILIG voor iedereen. Op smalle paden zoals in de grienden, bij tegenliggers een KWART slag naar rechts draaien zodat je rug naar de tegenligger gedraaid is.
Het "koffie" drinken, gaat goed met ruime afstand, 1.5 m van elkaar zowel binnen als buiten.
Aanmelden via WhatsApp .. 06-46226208 of email.. info@sportbalans.nl. ..zie regels corona en sport
• Wees extra alert op symptomen bij jezelf en je huisgenoten. blijf thuis bij een (1) JA
• Desinfecteer je handen voor en na de wandeling.
• Ga niet naar plaatsen waar het druk is.
• Meld je aan op de registratielijst
14 mei plan van aanpak = OK
StichtingSPAL (Sportief ALbrandswaard) is gestart met de Nationale Diabetes Challenge 2020. Vanaf 10 september wandelen wij elke week samen met een groep deelnemers. Voorlopig is het nog met de donderdag Wandel jeFitextra groep om 11.30 uur
De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, en die nog niet lekker in hun vel zitten en wat meer willen bewegen. Door je aan te melden via Nationale Diabetes Challenge krijg je informatie over een gezonde leefstijl. geld ook voor mensen die nog niet lekker in het vel zitten en wat meer willen bewegen.
Ook mensen die al mee wandelen kunnen en mogen zich aanmelden en krijgen dan ook deze informatie. zie ook NDC nieuwsbrief

Wandel jeFit. zondag 00 en donderdag 00 okt.weekroute via..
even nog geen route

Dinsdagavond Barendrecht zie
Agenda komende wandel gerelateerde activiteiten
Het geheim van vooruitkomen, is beginnen met lopen.

Leefstijl... zie mijn leefstijl
Wandel en Beweeg jeFit.....lees meer
JudoExtra....lees meer


ALFA 247
Zet bewegen (wandelen) in je leefstijl programma
De meerwaarde van een volwaardig ontbijt
Na 8 tot 10 uur slapen zonder wat te eten en te drinken is ons lichaam aardig leeg. Ook met slapen verbruikt ons lichaam energie en wordt het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag. Ons lichaam heeft energie en voedingsstoffen nodig om fit aan de slag te kunnen. Een ontbijt met goede voedingstoffen zoals volwaardige koolhydraten, eiwitten, vetten, water en niet te vergeten vitaminen en mineralen is dan essentieel. lees meer
Vol energie met een goede samenstelling van voedingsstoffen en vitaminen, eventueel aangevuld met wat jij lekker vindt.
Film over Albrandswaard met een stukje stichtingSPAL klik
Foto's van 2019 staan online klik
Mijn bewuste keuze voor Voeding en Bewegen... lees meer
Afslanken door een goede Balans tussen Voeding en Bewegen
''Het gaat er niet om waarnaar je kijkt, maar wat je ziet.''
De meerwaarde van een volwaardig ontbijt. lees meer
Plus leeftijden: Sporten - Bewegen - Eten en Afslanken,
Mijn dagelijkse voeding om Fit en Vitaal te zijn en blijven ...lees
Herbalife Nutrition is een voedingsbedrijf dat mensen wereldwijd ondersteunt bij een gezonde en actieve leefstijl. Onze producten zoals maaltijdshakes, sportvoeding, supplementen, repen en dranken, deze zijn niet in de winkel te koop maar uitsluitend verkrijgbaar via een Herbalife leefstijlcoach. Deze expert stelt een persoonlijk voedingsplan voor je op en helpt je jouw lichamelijke doelen te behalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afslanken,fitter en vitaler worden, het ontwikkelen van meer spiermassa, een strakker lichaam of een betere conditie. De producten en de persoonlijke begeleiding die dit doel ondersteunen kan via mij. Een persoonlijke benadering staat hoog in het vaandel, aangezien we geloven dat op deze manier jouw beste resultaten geboekt kunnen worden!
Je moet eten om te leven, niet leven om te eten
10e JudoExtra toernooi...zie verslag


Voor meer JudoExtra.....lees
Voor meer foto's .. zie
45 seizoenen judo Aad en Karin lees
We kunnen niet van alle kinderen dezelfde sterren maken, maar we kunnen ze wel allemaal laten schitteren
Coachen begeleiden,helpen het voorgenomen doel te bereiken b.v. fitter en vitaler worden,
afslanken, d.m.v. sport - en bewegen, voedingsadviezen, persoonlijke begeleiding.
Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat Het Akkoord van Albrandswaard
Volg via deze site de komende ontwikkelingen en activiteiten
Het gaat niet om de winst, het is de beleving die de sport zo mooi maakt
''Droom groot, begin klein. Maar vooral: begin.''
"Geef nooit op. .Niemand weet wat er gaat gebeuren"
Privacyverklaring AVG van stichtingSPAL ingaande 25 mei 2018
algemene links
Bewuste mensen kiezen voor een bewuste leefstijl
website www.sportbalans.nl
  print