Afslanken is meer dan "een lager gewicht op de weegschaal". Afslanken is ook een lager en gezonder lichaamsvet percentage. Afslanken is ook voor een goed lichaamsvocht percentage.

Afslanken en Energieker worden door een goede Balans tussen Voeding en Bewegen
Afslanken kan op verschillende manieren en met veel methoden.
Afslanken is meer dan "een lager gewicht op de weegschaal".
Afslanken is ook een lager en gezonder lichaamsvet percentage.
Afslanken is ook voor een goed lichaamsvocht percentage.
Afslanken is ook voor een gezond visceraal (buik) vet gehalte.
Afslanken is ook voor "lekker in je vel zitten, je fit voelen"..
overgewicht_365x243
Om op een verantwoorde wijze af te slanken en te blijven werken wij o.a. met de Herbalife voedingsmethode.
Hoe werkt de HERBALIFE voedingsmethode?
Om verantwoord af te slanken en dit zo te houden is het noodzakelijk om de juiste voedingsproducten te eten in een uitgebalanceerde samenstelling van koolhydraten, eiwitten en vetten, met daarbij voldoende vitaminen, mineralen en water.HERBALIFE voeding bevat deze samenstelling, het is simpel en doeltreffend.
Afslanken met HERBALIFE voeding is een "way of life" Het begrijpen waarom het "willen" en gemotiveerd zijn en blijven.Twee maal per dag een "HERBALIFE maaltijd", (1) een normale maaltijd, verantwoorde tussendoortjes, voldoende water drinken, dagelijks bewegen en de resultaten komen.

Waarom werkt het HERBALIFE systeem? HERBALIFE voeding en supplementen zijn van uitzondelijke hoge kwaliteit. Miljoenen mensen op de wereld gebruiken al ruim 40 jaar deze hoogwaardige producten. De begeleiding is door een ervaringsdeskundige en wordt afgestemd op uw persoon.
Waarom is gewicht minder belangrijk dan uw ....
....lichaamsamenstelling?
Daarom is sporten / bewegen en goede voeding essentieel om blijvend af te slanken, spieren op te bouwen die ervoor zorgen dat uw lichaamsamenstelling in vorm komt en blijft.
Een goed lichaamsvetpercentage is belangrijker (gezonder) dan een juist BMI getal.
Spieren zorgen ervoor dat de verbranding in uw lichaam doorgaat, energie wordt voor een groot deel uit de vetvoorraad gehaald. Het resultaat is dat uw lichaam gaat corrigeren, uw vetrollen zullen verdwijnen en uw kledingmaat zal kleiner worden.Maar je moet het wel doen er volledig achter staan. Meer bewegen en uitgebalanceerd eten en . er ook in je hoofd er mee bezig zijn. Deskundige begeleiding op gebied van bewegen en voeding is belangrijk.
bmi
Meer informatie - advies en / of gratis Inner body scan info@sportbalans.nl
  print