Al jaren begeleid - meet en controleert BOP/SPAL lichaam – figuurwaarden zoals - Lichaamsgewicht -- Lichaamsvet % -- Lichaamsvocht % -- Visceraal vetgehalte -- Spiermassa -- Botmassa

nieuws gezonde leefstijl
nieuws stichtingSPAL
inschrijven
test bladzijde Valpreventie zie test valpreventie
Door te meten gemotiveerd blijven om af te slanken en fitter te worden
Al jaren begeleid - meet en controleert BOP/SPAL lichaam figuurwaarden zoals - Lichaamsgewicht -- Lichaamsvet % -- Lichaamsvocht % -- Visceraal vetgehalte -- Spiermassa -- Botmassa
Deze waarden worden met de standaard waarden vergeleken. De resultaten kunnen zijn dat de leefstijl van de persoon goed is of minder goed. De metingen duren ongeveer 5 min. Uitleg ongeveer 15 min.

Waarom deze metingen? Veel mensen willen met bv meer bewegen hardlopen minder eten afvallen. In het begin lukt dat ook wel, zeker met een crash dieet en hardlopen. Dan komt er een moment dat het lopen minder goed gaat en de weegschaal geen verlaging van gewicht meer aangeeft.
Afvallen gaat dus niet meer maar Afslanken? Je merkt dat je kleding wat ruimer zit, je broeksriem kan een gaatje strakker.
Gewicht is het zelfde en soms iets hoger. Er is iets veranderd, je leefstijl is beter geworden. Wat is veranderd?
Dit proces van de verbetering van je leefstijl, het afslanken van je lichaam is meer dan een lager gewicht op de weegschaal.
Voor een meet afspraak.. 06-46226208 of aad@sportbalans.nl lees en zie ook

Leefstijl als antwoord op een coronadreiging
In deze tijd waarin we ons bedreigd weten door het corona-virus worden veel maatregelen genomen om te voorkomen dat we besmet raken. Het vaccin is er, wachten op de inenting, maar we kunnen onszelf ook versterken, onze gezondheid vergroten en onze immuniteit bevorderen. Dit is van zeer groot belang. Een optimale gezondheid is de sleutel naar een gezonde toekomst.

Bewust kiezen voor een gezonde, actieve en vitale leefstijl ....
Bewust zijn om je doel te bereiken en vol te houden
Bewust zijn van uitgebalanceerde en volwaardige voeding
Bewust actief zijn met bewegen en sport
Bewust voldoende rustmomenten nemen
je eet om te leven.... je leeft niet om te eten


beweeg vormen

''Droom groot, begin klein. Maar vooral: begin.''

"Geef nooit op. .Niemand weet wat er gaat gebeuren"
Bewuste mensen kiezen voor een bewuste leefstijl
website www.sportbalans.nl
  print